Instrument za kontrolu temperature i mješanje

Instrument za kontrolu temperature i mješanje
  • Opći podaci o instrumentu

    Opći opis

    Temperaturni raspon – min. 15 °C
    ispod sobne temperature, max. 100 °C
    Stabilnost temperature - ± 0,5 °C
    (na 20-45 °C)
    Brzina zagrijavanja – 6 °C/min
    Brzina hlađenja – 2,5 °C/min
    Radijus mješanja – 3 mm
    Brzina mješanja – 300-3000 rpm

    Uža područja primjene

    Ekstrakcija DNA fragmenata, denaturacija DNA, enzimatske reakcije

    Opis na stranicama zavoda/laboratorija

    http://www.pfos.unios.hr/hr/o-fakultetu/ustrojstvo-fakulteta/zavodi-i-katedre/zavod-za-primijenjenu-zootehniku/

  • Ustanova i lokacija

    Ustanova

    Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet u Osijeku
    Vladimira Preloga 1, Osijek

  • Kontakt osoba I

    Ime i prezime

    Ivona Djurkin Kušec

    Titula

    izv.prof.dr.sc.

    E-mail

    idurkin@pfos.hr

    Telefon

    0038531554868

  • Karakteristike

    Model

    ThermoMixer C

    Proizvođač

    Eppendorf

    Mrežna (URL) adresa proizvođača

    https://www.eppendorf.com/OC-en/

  • Slike
    Instrument za kontrolu temperature i mješanje
    Instrument za kontrolu temperature i mješanje

Natrag